Varhaisnuoriso- ja nuorisotyö

Varhaisnuorisotyö

Kuukanniemen seurakuntakodilla järjestetään kaksi varhaisnuorten monitoimikerhoa, joita ohjaavat kerhonohjaajakoulutuksen käyneet nuoret.

            4-6-luokkalaisten kerho on maanantaisin klo 17-18.30

            1-3-luokkalaisten kerho on torstaisin klo 17-18.30

Tiedustelut nuorisotyönohjaaja Saara Pelliseltä puh. 040 745 6601 tai saara.pellinen-AT-evl.fi

Varhaisnuorille on myös leirejä ja muita tapahtumia. 10 vuotta täyttäville järjestetään vuosittain syksyllä "Kymppisynttärit". Syksyisin järjestetään varhaisnuorten leiri. Syksyn 2018 leiristä tiedotetaan elokuussa. Kesällä järjestetään varhaisnuorten leiri kunnan ja 4H:n kanssa yhteistyössä leiri yli 10-vuotiaille, mikäli riittävä määrä osanottajia ilmoittautuu. Mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan järjestetään myös muita tapahtumia, retkiä ja toimintaa. 

Nuorisotyö

Lemin seurakunta järjestää nuorille toimintaa kirkonkylällä ja Kuukanniemessä.

Avoimet ovet kirkonkylällä seurakuntatalolla kerhohuoneessa tiistaisin klo 15-17 ja Kuukanniemen seurakuntakodilla torstaisin klo 15-17.

Nuortenillat ovat lauantaisin Kuukanniemen seurakuntakodilla klo 19-23.

Kerran kuukaudessa nuorille järjestetään vuorotellen nuortenmessu tai taizéhartaus. Messun ja hartauden kesto on noin puoli tuntia. Messu ja hartaus järjestetään nuortenillan yhteydessä lauantaisin.

Isoskoulutus

Isoskoulutus järjestetään parillisilla viikoilla kirkonkylällä seurakuntatalon salissa klo 14.30-16. Isoskoulutuksen käyneet nuoret voivat hakea rippileireille ja varhaisnuorten leireille isosiksi.

Lisätietoja  kaikesta nuorisotyöhön liittyvästä saa nuorisotyönohjaaja Saara Pelliseltä, p. 040 7456 601, sähköposti saara.pellinen-AT-evl.fi