Lapsityö

Lapsityön tapahtumia

PÄIVÄKERHOT

Päiväkerhot ovat 4- ja 5-vuotialle järjestettävää kerhotoimintaa, johon ilmoittaudutaan aina keväisin. Mikäli ryhmässä on tilaa, mukaan voidaan ottaa myös 3-vuotiaita. Kerhot kookontuvat kirkonkylän seurakuntatalolla ja Kuukanniemessä.

PERHEKERHOT

Perhekerhot kokoontuvat keskiviikkoisin klo 9.30-11 kirkonkylän seurakuntatalolla ja maanantaisin klo 10-11.30 Kuukanniemen seurakuntakodilla.

Perhekerho on aikuisen (vanhempi, isovanhempi, kummi tai muu tuttu ja turvallinen aikuinen)  ja lapsen yhteinen kerho, johon voi tulla ilmoittamatta. Ryhmien kokoonpano voi vaihdella eri kerroilla.

Perhekerhon runko koostuu hartaudesta, leikistä, askartelusta, vapaasta olemisesta sekä kahvihetkestä ja loppupiiristä. Perhekerhossa voi jakaa kuulumisia ja mieltä askarruttavia asioita.

MUU LAPSITYÖ LEMIN SEURAKUNNASSA

Lemin seurakunta muistaa kaikkia 1-4 vuotta täyttäviä seurakuntalaisia synttärikortilla.

Lisäksi joka kevät järjestetään yhteiset syntymäpäiväjuhlat kaikille sinä vuonna 4 vuotta täyttäville. Syntymäpäiväkutsu lähetetään kaikille seurakuntaan kuuluville 4 vuotta täyttäville kotiin.
Kutsun mukana tulee ilmoittautumislomake seurakunnan päiväkerhoihin.

Lapsityössä järjestetään perhejumalanpalvelus mikkelinpäivänä ja kevättalvella kynttilänpäivänä.

Talvella hiihtoloman aikoihin järjestetään perinteiset Papinhiihdot lapsille.
Tarkemmat tiedot löytyvät kirkollisista ilmoituksista.

Kesällä järjestetään leiripäivä 5, 6, ja 7 vuotta täyttäville lapsille.

PYHÄKOULU

Lemin seurakunnassa ei ole tällä hetkellä toimivaa pyhäkoulua.
Jos olet kiinnostunut toimimaan pyhäkouluopettajana, ota yhteyttä seurakuntapastori
Katariina Äijälään, p. 040 727 7957.

Lastenohjaaja:
Minna Lehikoinen, lastenohjaaja puh. 040 5201970, sähköposti: minna.lehikoinen-AT-evl.fi